12/15/2016

Ми у числі кращих учасників міжнародного екологічного проекту GLOBE


   Підведено підсумки участі учнівських об’єднань України у моніторингу-дослідженні стану навколишнього середовища в 2016 році в рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE («Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля»).
  Сьогодні мережа учнівських об’єднань в Україні, що працюють за програмою GLOBE, включає 443 школи та позашкільні навчальні заклади, 379 вчителів, більш ніж 4000 учнів. Збір даних та їх внесення до наукової бази є важливим для наукових досліджень, які покращують розуміння процесів, що відбуваються в навколишньому середовищі. Відповідно до даних статистики з міжнародного веб-сайту програми GLOBE (http://www.globe.gov/) про кількість внесених даних спостережень від України за період з 01 січня по 04 грудня 2016 року та міжнародного рейтингу шкіл, які роблять найбільший внесок у збір інформації (Science Honor Roll), нагороджено міжнародним сертифікатом GLOBE «Certifikate of Appreciation» за внесення  спостережень до міжнародної наукової бази даних GLOBE (срібна нагорода) комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Дунаєвецької міської ради.




   Раніше ми писали про результативну участь наших гуртківців у всеукраїнській учнівській фенологічній кампанії «Вишнева Україна» 2016.
  Організаторами спостережень надано подяку за відмінну роботу протягом року та регулярність моніторингу стану навколишнього середовища за міжнародною науково-освітньою програмою GLOBE в 2016 році Миколі Буняку, керівнику гуртків комунального закладу «Станція юних натуралістів» Дунаєвецької міської ради.


   Бажаємо школярам, гуртківцям і педагогічним працівникам – учасникам міжнародної науково-освітньої програми GLOBE нових успіхів і досягнень у проведенні моніторингів-досліджень стану навколишнього середовища рідного краю в наступному році.

Немає коментарів: