1/25/2018

Вихованці гуртка «Екожурналісти» 

завітали до редакції «Дунаєвецького вісника»

   В цьому навчальному році діти виявили бажання відвідувати гурток «Екожурналісти». Всім, хто в майбутньому бажає стати журналістом, ми допоможемо зробити перші кроки до здійснення мрії, дізнатися про роботу журналіста із власного досвіду, опанувати майстерність «гострого пера», навчитися робити цікаві репортажі. Наші вихованці навчаються не просто спілкуватися, а удосконалюють свої знання з української мови, знайомляться з основними інформаційними жанрами, вчаться застосовувати теоретичні знання на практиці та глибоко вивчають та розуміють екологічні проблеми нашого краю та нашої планети, вчаться шукати шляхи вирішення даних проблем.
   На одному із занять гуртка вихованцями було піднято актуальне питання для нашого міста - забруднення стічними водами Дунаєвецького маслозаводу річки Тернави. Юннати мали змогу не тільки ознайомитися з матеріалами наукової роботи, написаної їх старшим колегою «Дослідження рівня забрудненості стічних вод Дунаєвецького маслозаводу та пропозиції щодо їх очистки», а й перейняти досвід у колективу «ДВ». Працівники редакції розказали, як правильно та цікаво подати зібраний матеріал, на що звернути увагу при журналістських розслідуваннях, як зацікавити читачів тією чи іншою темою.
   В кінці заняття вихованцями було вирішено моніторити екологічний стан річки та висвітлювати дану проблему на сторінках газети «ДВ», сайтах та у соціальних мережах Дунаєвецької СЮН. А тому, далі буде…
Щиро вдячні "ДВ" за цікаву зустріч!








Немає коментарів: