10/26/2012

Впорядкування території.


   У більшості навчальних закладів району наявні навчально-дослідні ділянки, які є базою проведення навчальних та практичних занять, передбачених програмами з природознавства, біології, трудового навчання, засвоєння знань, формування вмінь і навичок, організації позакласної юннатівської, дослідницької, природоохоронної роботи, продуктивної праці учнів. Така ж ділянка є й у нашому закладі.

   Основну частину нашої ділянки займає декоративний відділ на якому вирощуються квіти різних видів та сортів. Також на ділянці ми вирощуємо рослини які слугують кормовою базою для кроликів. Наші вихованці полюбляють навідуватися до садку де можна поласувати смачними яблуками. 
   Останнім часом наша ділянка розширюється також за рахунок плодово-ягідного відділку в якому висаджено  смородину та малину, яка незабаром також потішить наших вихованців.
    Цієї осені ми зібрали врожай, заготовили корми, та насіння і на завершення нами проведено комплекс робіт по підготовці ділянок до зимівлі (збір залишків рослин, знищення бур'янів, перекопування).

    Крім того, на суботнику, до якого долучились усі працівники СЮН, було впорядковано й інші території, за які ми відповідаємо.

Немає коментарів: