4/10/2013

Зробимо Україну чистою!

  Відповідно до листа МОНмолодьспорту України від 15.03.2013 р. № 19 - 188 «Щодо участі у Всеукраїнській акції» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України напередодні Міжнародного Дня Землі та Дня Довкілля в Україні підтримує ініціативу Всеукраїнської громадської організації «Зробимо Україну чистою!» та рекомендує провести ряд заходів по благоустрою, впорядкуванню територій через трудові акції у загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах зі школярами та учнівською молоддю та долучитися до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою 2013». Акція відбудеться 20 квітня 2013 року.
  «Зробимо Україну чистою 2013» - це громадська ініціатива, яка є частиною всесвітнього екологічного руху «Let's Do It, World!», і в якій може взяти участь кожен! Мета - покращити якість життя простими діями та виховати у громадян дбайливе ставлення до довкілля.                                 

  Всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою!» є наймасштабнішим прибиранням за часів незалежної України. У двох попередніх акціях «Зробимо Україну чистою 2011» та «Зробимо Україну чистою 2012» взяли участь більше 70 000 волонтерів, які своїми руками зібрали більш як 12000 м3 сміття. Цього року планується прибрати більше 200 населених пунктів та залучити більше 100 000 учасників.
  Приєднатися до акції дуже просто. Заходьте на сайт проекту letsdoit.org.ua та оберіть своє місто і найближчий парк на карті місць прибирання. В додатковій інформації вказано ім'я та телефон координатора парку, час та місце зустрічі.

  Нехай ваш улюблений парк чи вулиця стануть чистими!

  Спільними діями ми можемо не лише зробити наші вулиці чистішими, але й власним прикладом показати, що підтримувати чистоту і дбати про навколишнє природне середовище повинен кожен.

Немає коментарів: