6/12/2013

Що ми робимо влітку?

  Закінчився 2012-2013 н.р., в школах району відбулися останні дзвоники та випуски, відзвітували свою роботу літні пришкільні оздоровчі табори. Разом з тим закінчився і навчальний рік в Дунаєвецькій райСЮН, підведені підсумки роботи гуртків протягом року та намічені завдання на літні канікули.
  Як і в більшості навчальних закладів району на нашій станції ЮН є навчально-дослідна ділянка, яка є базою проведення навчальних та практичних занять, передбачених програмами гуртків, та місцем реалізації наших творчих задумів в сфері ландшафтного дизайну, квітникарства та рослинництва. Завдяки наполегливій праці наша навчально-дослідна ділянка за дуже короткий час від свого створення має ось такий, як на нас, - дуже привабливий, вигляд:

  Легко помітити, що уся ділянка поділена на функціональні відділки з зручними стежинками між ними, створеними з розрахунку на середні та великі екскурсійні групи, які навідують нас. Хочеться також відмітити що наша ділянка розширюється постійно розширюється, лише цього року до неї приєдналися 3 квітники облагороджені за участю працівників районного відділу освіти під час одного з суботників у рамках Всеукраїнського місячника благоустрою та впорядкування територій,

а також збільшився розмір власне дослідної ділянки майже вдвічі за рахунок окультурення пустища над нашою ділянкою:

тут ми вирішили прикрасити територію відділків не тільки декоративними рослинами, але й фігурками тварин виготовленими нами власноруч з вторинної сировини.
  Ще ми плануємо побудувати альтанку на нашій ділянці, а також закінчити садове озерце.


  Крім роботи на навчально-дослідній ділянці працівники Дунаєвецької райСЮН традиційно беруть активну участь в роботі літнього оздоровчого табору "Подільські джерела", нами проводяться тематичні дні та тижні під час усіх змін роботи табору.
  Як ви бачите, ми підтримуємо твердження Л.М. Толстого, що: "Найкращий відпочинок - зміна діяльності". Бажаємо й усім користувачам нашого сайту гарно відпочити протягом цього літа, оздоровитися та сповнитися новими враженнями та досвідом.

Немає коментарів: