1/24/2014

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День птахів»

За повідомленням Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації з 1 січня 2014 р. по 30 квітня 2014 р. Київський еколого-культурний центр спільно з Всеукраїнською екологічною організацією "Жива планета" проводять Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День птахів» (положення про конкурс)
Мета конкурсу – привернути увагу школярів до охорони птахів, навчити навичкам майстрування гніздівель для птахів, відродження дитячого свята «День птахів».

Терміни конкурсу
Конкурс проводиться з 1 січня 2014 р. по 30 квітня 2014 р. Матеріали на конкурс оргкомітет приймає від його учасників до 30 квітня 2014 р. включно (за поштовим штемпелем) за адресою: 04136, м. Київ, вул. Гречко, б. 12 -В, кв.11, з позначкою на конверті: «На конкурс «День птахів».

УВАГА! Матеріали на конкурс відсилаються тільки звичайною поштою. У листі необхідно повідомити зворотню домашню адресу і обов’язково номер мобільного телефону батьків або керівника кружка (без номеру мобільного телефону матеріали на конкурс прийматися не будуть).

УВАГА: розвішування пташиних будиночків необхідно провести з 15 по 30 березня 2014 р.

Матеріали на конкурс
Матеріали на конкурс приймаються за двома номінаціями:
1. Творча номінація
До неї відноситься:
статті у місцевій прессі, у яких розповідається про проведення «Дня птахів» у вашому місті, селі.
2. Практична номінація
Необхідно змайструвати і навісити з 15 по 30 березня 2014 р. у парку, скверику або лісі щонайменше 3 пташиних будиночка і надіслати нам фотографії про ці заходи.

Підведення підсумків конкурсу
Жюрі конкурсу підводить його підсумки за двома номінаціям:
1. Творча номінація
2. Практична номінація

Підсумки конкурсу у травні 2014 р. будуть розміщені на сайті Київського еколого-культурного центру www.ecoethics.ru

Буде відібрано 10 кращих робот, автори яких отримають нагороду — мобільний телефон. Подарунок та вітальний лист від організаторів конкурсу буде надісланий поштою на домашню адресу кожного переможця.

Матеріали, які будуть надіслані на конкурс, не рецензуються і не повертаються.

Немає коментарів: