2/14/2014

Наша стінгазета


 З – поміж багатьох гуртків – «Квітникарі – аранжувальники» найбільші романтики – естети (як-то кажуть: кожна жаба своє болото хвалить) .
  Ми – діти, завжди зайняті у повсякденному житті і коли маємо вільну хвилину, не хочемо її марнувати біля комп’ютера чи телевізора. Тому відвідування гуртка стало для нас справжнім щастям!
На заняттях ми працюємо не тільки руками, а й проводимо різні квіткові вікторини, де є багато таких питань, над якими варто добряче помізкувати Ми із захопленням провели наукову конференцію на тему «Квітково – декоративні багаторічні рослини», на яку були запрошені гості, що поділилися з нами цікавою інформацією.
  Та ми вміємо не тільки працювати, а й веселитись! Підтримуючи українські традиції, ми відзначили свято Андрея, де головною і найсмачнішою розвагою стало кусання «калити». Але кажуть, що щастя стає більшим, коли розділяєш його з ближнім. І ось до дня Св.Валентина нам забажалось зробити щось для інших, де б ми змогли похизуватись своїми уміннями і поділитись інтересами…
        Писали, вирізали, клеїли і малювали!!
        Робили це -  не день, не два!
        Стінгазета вийшла от така…!
  А це серце?! Де би Ви бачили стільки емоцій і пристрасті?? Так, так…це все для Вас. Це – часточка душі кожного з нас. І нехай це серце зігріває кожного у холодні дні.



Немає коментарів: