3/15/2014

Вітаємо команду ДУНnaturalists!

   12-14 березня на базі НЕНЦ проходив очний етап Турніру юних натуралістів. Дунаєвеччину, як і Хмельниччину в цілому, представляла команда ДУНnaturalists, Дунаєвецької районної станції юних натуралістів, в складі:


  • Казмірчук Дарія (капітан);
  • Бойчук Андрій;
  • Мельник Ілона;
  • Буняк Іванна;
  • Михайлова Дарія;
  • Островський Богдан.
   Готували команду до змагань Буняк Микола Михайлович та Буняк Діна Віталіївна. 
   Також готувались до змагань, в складі команди, Григор'єв Максим, Молдовану Вікторія та Тваржинський Назар. Вони приймали участь в виконані завдань та проекті "Свій вклад", але через різні причини не змогли здійснити від'їзд на очний етап в м.Київ.
   На Турнірі були представленні кращі команди з усіх регіонів України. В результаті запеклих наукових боїв наша команда посіла 3 місце.
  Додатковим завданням турніру було виконання проекту з "ЕКОклас" від одного з спонсорів турніру, компанії "Фокстрот". Виконаний нами проект "Свій вклад", журі визнали найкращим та нагородили нашу команду цінними подарунками.

   Дякуємо НЕНЦ за гарну організацію Турніру. Прийнявши участь в ньому ми здобули досвід, нові знання та багато позитивних вражень та емоцій. Сподіваємось, що участь в ТЮН допоможе нашим вихованцям розкрити свій потенціал, а перспектива подальшої участі в подібних конкурсах слугуватиме мотивацією в поглибленні вивчення природничих дисциплін та дослідженні процесів та явищ навколишнього світу.

Немає коментарів: