2/09/2015

Результати участі наших вихованців в заочних етапах Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів

  Багатим на перемоги та здобутки для наших вихованців виявився цей навчальний рік. Натуралісти Дунаєвецької райСЮН завжди беруть активну участь у конкурсах та акціях, які проводяться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. І ось результати:

 Чотирнадцятий Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт 2015», національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «ІNFOMATRIX 2015», відкритого фестивалю роботів «Robo-Ideas-2015» (наказ НЕНЦ від 29.01.2015 року № 9-О) завершені заочні тури цих заходів, визнані переможцями і запрошені до участі у їх ІІ (очних) етапах, що пройдуть в м. Києві на базі Національного ЕНЦУМ з 18 по 20 лютого 2015 року:
  •  Куракін Андрій Михайлович, вихованець Дунаєвецької районної станції юних натуралістів (авторська розробка «Створення бази даних школи за допомогою Microsoft Access»);
  •  Рудик Юлія Олегівна, вихованка Дунаєвецької районної станції юних натуралістів (авторська розробка «Програма для створення тестів»).
  Заочний етап Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко-Україна 2015» - національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2015 (International Science and Engineering Fair), право участі в очному етапі Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко-Україна 2015» , що буде проходити з 25 по 28 лютого 2015 року в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді надано:
  • Шевчук Наталії Олександрівні, вихованці Дунаєвецької районної станції юннатів з роботою «Дослідження рівня забруднення важкими металами території села Шатава, прилеглої до автомагістралі «Житомир-Чернівці».
 Всеукраїнський турнір юних натуралістів, який відбувався з 1 листопада по 31 грудня 2014 року. Відповідно до рішення оргкомітету і журі заходу, право участі в очному етапі Другого Всеукраїнського турніру юних натуралістів, що відбудеться 18-20 березня 2015 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, надано команді «Viva UA» Дунаєвецької районної станції юних натуралістів. (керівники команди: Буняк Микола Михайлович та Буняк Діна Віталіївна), які увійшли до числа переможців заочного етапу Турніру і представлятимуть юннатів Хмельниччини на його фінальному етапі.
  Варто нагадати, що і в минулому 2014 році дунаєвецькі натуралісти також були переможцями цього заходу. До складу команди ввійдуть 8 осіб: 2 керівники і 6 юннатів-учасників.

  Департамент освіти і науки Хмельницької ОДА звернувся до відділу освіти, молоді та спорту Дунаєвецької РДА з проханням забезпечити організовану участь учасників, як представників області, у фіналі.

 Бажаємо успіху юннатам Дунаєвеччини і перемоги у очних етапах!

Немає коментарів: