3/01/2015

Підсумки Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи», та конкурсу «Галерея кімнатних рослин»

  Нещодавно завершено підведення підсумків Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи» (приведення в порядок і благоустрій території; закладка та створення розаріїв, газонів, квітників і клумб різних типів на території навчального закладу, збільшення видового та кількісного складу квітково-декоративних рослин у зовнішньому озелененні шкіл і позашкільних закладів), яка відбулася відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2014-2015 навчальний рік за основними напрямами позашкільної освіти.
  Юннати й школярі Дунаєвеччини брали активну участь у заходах Акції.
  Листом подяки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за проведену роботу по озелененню навчальних закладів в рамках Акції відзначено:
  - Сірацьку Марину Ігорівну, вихованку гуртка «Квітникарі-аранжувальники» Дунаєвецької районної станції юних натуралістів на базі Смотрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Мелетія Смотрицького Дунаєвецького району (керівник гуртка Гаврищук Ніна Олександрівна)

  Також підведено підсумки проведення конкурсу «Галерея кімнатних рослин», який передбачає виявлення, підтримку, висвітлення та пропаганду кращого досвіду внутрішнього та зовнішнього озеленення шкіл та позашкільних закладів, приведення до належного вигляду територій закладів освіти, активізацію навчально-виховного процесу у школах та позашкільних закладах шляхом створення та приведення до відповідного стану куточків живої природи, колекцій кімнатних рослин, збагачення їх видового складу; розробку планів та проектів озеленення приміщень та територій навчальних закладів.
  За результатами підсумків журі Всеукраїнського заочного конкурсу - огляду внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів «Галерея кімнатних рослин» у 2014 році визнано переможцями і нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за проведену змістовну практичну та теоретичну роботу творчі учнівські об'єднання Хмельницької області.
  Дунаєвеччину на конкурсі представляла робота "Подорож у «країну» кімнатних рослин (Виховний захід)" який підготувала учениця 8 класу НВК «Сокілецька ЗОШ І –ІІ ст.. ДНЗ» Гордієнко Аніта, керівник Яцентюк В. А.

Немає коментарів: