3/29/2015

Тільки віра в себе дає позитивний результат!

  Ось нарешті такі бажані канікули!! Весняне сонце вабить своїми променями, манить на вулицю, пестить першим довгоочікуваним теплом, але навіть такі спокуси не заважають нам працювати ☻ Так,  26 березня відбулося чергове засідання екологічного парламенту.  На початку було проведено тренінги: «Мої очікування та бажання»  та «Я асоціюю себе з…»,така форма роботи допомогла дітям більше  пізнати один одного та чітко визначити  для себе мету на даному занятті.  На порядку денному розглядалися такі питання:


  1. Підсумки діяльності екологічного парламенту за попередній семестр;
  2. Приєднання гуртківців до діючих комітетів;
  3. Робота гуртківців у своїх школах. Створення стінгазет «Натураліст на варті природи»;
  4. Звіт гуртківців про участь в акціях «Годівничка», «Первоцвіт»

    Після засідання, гуртківці мали змогу познайомитися  з роботою  керівників екологічного парламенту   - командою Дунаєвецької СЮН «viva UA», яка  вже другий рік поспіль представляє Хмельниччину на Всеукраїнському турнірі юних натуралістів.  На чолі з своєю наставницею  Буняк Д. В.  діти представили візитку з якою виступили в столиці,завдання над якими працювали довгий час,відкрили секрети найскладніших (на перший погляд) питань, розповіли про найцікавіші факти  та провели захоплюючі експерименти від яких гуртківці були в захваті.

    На даний момент хлопці та дівчата з цієї творчої команди утворили групу crazy science, та мають свій канал на YouTube, який регулярно наповнюють прикольними відеороликами, які самі й створюють для того, щоб і Ви могли заглянути в захоплюючий світ наукових експериментів.

  Роботу засідання завершив тренінг «Моїх 20 бажань». В піднесеному настрої діти довгий час обмінювалися своїми враженнями.

Немає коментарів: