4/18/2015

"Добро починається з тебе"

  17 квітня 2015 року в Києві визначенні переможці Восьмого Всеукраїнського конкурсу дитячих та молодіжних благодійних проектів «Добро починається з тебе». Конкурс проводили Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» у співпраці з Університетом менеджменту освіти НАПН України, Асоціацією благодійників України та тижневиком «Освіта України». 
  Головна мета проекту: об’єднання зусиль, вироблення спільного бачення, накопичення досвіду для відродження в Україні благодійництва як норми суспільного життя і соціальної відповідальності; виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності; популяризація дитячих і молодіжних благодійних ініціатив, підтримка соціально-активної учнівської та студентської молоді.
   Всього на конкурс надійшло 272 заявки з усіх регіонів України у 4-х конкурсних номінаціях. Приємно, що за результатами оцінювання надісланих на конкурс благодійних проектів Національною конкурсною комісією проект Дунаєвецької районної станції юних натуралістів "Свій вклад" посів ІІ місце в номінації "Екологічні проекти".

Немає коментарів: