9/29/2015

        День натураліста!

   Кожен юннат Дунаєвеччини знає, що традиційно, в третю неділю вересня всі юннати України святкують День юного натураліста. А це свято співпадає з  відкриттям гуртків на райСЮН. Тому, відсвяткувавши День відкритих дверей, ми не зупиняємось, а продовжуємо святкувати. Без виключення, всі гуртки проводять  різноманітні свята, вікторини, екскурсії – спостереження присвячені Дню юного натураліста.  А ще, ми безмежно раді, що всі ці дійства проходять в таку чарівну пору року.

Жовтогаряча осінь стоїть над містом, розкинувши над землею блакитні небеса. По садах загуляли молоді падолисти, та ще срібне павутиння літає в повітрі, снує дивну пряжу над перелазами. Настала лагідна пора бабиного літа; останні сонячні дні такі ласкаві, оповиті сріблястим мереживом, мрійним смутком, прощальним ячанням журавлів, що відлітають у вирій. Така краса навкруги, що  ми не втриматися, тому, до Дня натураліста приурочили ще кілька екскурсій . Тож вперед, до прекрасного і чарівного!


Вихованці гуртка « Юні натуралісти». Екскурсія – спостереження за природою.


Вихованці гуртка «Природа  крізь призму англійської мови» вміють не тільки вивчати природу крізь призму англійської  мови, але й крізь призму ігор та розваг пізнавати природу рідного краю.


Вихованці гуртка «Народна творчість». Втомлені, але щасливі.


Вихованці  гуртка «Народна творчість» на екскурсії з своїм керівником, Світланою Вікторівною Ярушинською.



Немає коментарів: