2/29/2016

Наші їдуть в Бухарест

     З 23 по 25 лютого 2016 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді пройшов фінальний тур ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» та національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2016».
     Чемпіонат пройшов у вигляді публічного постерного показу з одночасним електронним представленням власних здобутків. Під час перебігу змагань проводилось незалежне оцінювання авторських проектів самими учасниками заходів і науковими керівниками проектів.


   Вихованці Дунаєвецької райСЮН виборювали перемогу, представивши власну розробку в секції "Короткометражний фільм". "Справедливість" - така назва фільму і автори спробували показати, як вони розуміють це поняття. Чи існує справедливість сьогодні? Чому люди втрачають віру у неї? Де шукати справедливості? Ось питання, на які кожен для себе зможе дати відповідь, переглянувши фільм. 
     За оцінками журі наш фільм отримав почесне ІІ місце. Також, від ТОВ “Київське Енергетичне Агентство” ми отримали нагороду як кращий проект, пов’язаний з справедливими відносинами у суспільстві. Проте, найбільш приємним був момент, коли серед переможців, які представлятимуть Україну у національному турі конкурсу «INFOMATRIX 2016», що проходитиме в Румунії, назвали наш командний проект.

Вітаємо 
Анастасію Вершигору, Андрія Бойчука, Ілону Мельник, Іванну Буняк, Максима Григор’єва з перемогою!

Керівник команди Буняк Діна

Немає коментарів: