6/03/2016

У наших юннатів – бронзова медаль з фіналу престижного Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX-2016»!

Інфоматрікс-2016 (диплом)  Вихованець Дунаєвецької станції юних натуралістів Максим Григор’єв гідно представив юннатів та учнівську молодь Хмельниччини у фіналі престижного Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX-2016» в Румунії 26-30 травня 2016 року, здобув ІІІ призове місце і повернувся на рідну дунаєвецьку землю з бронзовою медаллю.
  Педагогічний колектив цього невеличкого профільного позашкільного навчально-виховного закладу приділяє серйозну увагу пошуку обдарованих дітей і залученню їх до творчої праці під керівництвом досвідчених педагогів-ентузіастів юннатівської роботи, всебічному розвитку гуртківців та участі їх у різноманітних профільних заходах.

Інфоматрікс-2016 (фото загальне)  Тут юним природолюбам допомагають не лише краще вивчити природничі науки та природу рідного краю, а й навчають творчо вишукувати ефективні форми ведення природоохоронної роботи, сповна розкриваючи свої здібності і таланти.
  Яскравим і переконливим прикладом цього стала творча конкурсна робота Максима – фільм «Justice» у категорії «короткометражний фільм», виконана під керівництвом керівника гуртка «хімія он-лайн» Діни Віталіївни Буняк. З цим фільмом він успішно дебютував на національному етапі в м. Києві, а після цього – на міжнародному фіналі «INFOMATRIX-2016» у м. Бухаресті.
Інфоматрікс-2016 (фото медаліста)  Здобутий міжнародний успіх стане яскравою сторінкою в історії еколого-натуралістичної творчості юннатів Дунаєвеччини і нашої області, адже «бронзу» міжнародного ґатунку на конкурсі він здобув індивідуально як член національної команди України. Разом з його медаллю загальний командний здобуток юних українців склав 2 срібні й 3 бронзові медалі
  Сподіваємось, що цей солідний здобуток юнната Максима Григор’єва стане початком багатьох подібних здобутків і досягнень на його творчому шляху та служитиме гідним прикладом юним натуралістам і учнівській молоді навчальних закладів Хмельниччини.
  За матеріалами Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді

   Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=6151

Немає коментарів: