6/05/2017


"В ОБ'ЄКТИВІ  НАТУРАЛІСТА - 2017"


  У Вижниці (Чернівецька область) було проведено Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста – 2017». Цьогорічна тема: «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони». Дунаєвеччину представила вихованка гуртка "Екожурналісти" Дар'я Байталюк.
   Буковина зустріла гостей не тільки мальовничою природою і  чудовою погодою, а й  цікавими  екскурсіями  містом Чернівці,  музеї Вижниччини, садибою Назарія Яремчука. Також гостей   привітали танцями й співами вихованці Чернівецького міського фольклорного театру-студії «Гердан», Буковинського центру мистецтв, троїсті музики Вижницького районного Будинку дитячої та юнацької творчості та інші дитячі колективи.
   Учасники фестивалю, проживали на березі річки Черемош. Також мали змогу  відвідати  майстер-класи з фотографування та гуцульського танцю. Ще юннати піднялися на 913 метрів  над рівнем моря (гора Просічка), де зробили масу кадрів для  конкурсу  і опрацювавши   свої роботи -  передали найкращі на розгляд журі. Саме ж нагородження переможців фестивалю, відбулося у м.Вижниця на день міста, після концертної програми. В останній день, діти також відвідали  Національний природний парк «Вижницький» у смт.Берегомет та музей "Чотири пори року". 
   Всі були нагороджені грамотами і цінними призами! Кожен віз додому гарні емоції, позитивний настрій, нові знайомства і незабутні враження про Буковинський край.

Вижниця тепло зустрічає своїх гостей!




Екскурсія по місту Чернівці
Центральна площа




 Майстер-клас з фотографування ландшафту

Музей-садиба народного артиста України Назарія Яремчука





                                                  
                                           Учасники фестивалю після спуску з  гори Просічка



Учасники фестивалю, представники з 22 областей.
Нагородження у м.Вижниця





Вручення дипломів  методистом НЕНЦ  Вербицькою Оленою Валентинівною



                                        Представник Дунаєвеччини - Дар'я Байталюк



 Музей "Чотири пори року"
смт.Берегомет








Представлення туристичних шляхів


Зоологічний відділ  Національного  природного парку «Вижницький» 
 у смт.Берегомет



 Річка Черемош



 Майстер-клас з гуцульського танцю

 



Немає коментарів: