2/16/2024

 Сьогодні, в день Єднання, відбувся І етап обласного конкурсу читців «Ми патріоти», адже українці – це народ єдиний не тільки у прагненні свободи і незалежності, але й у піснях та поезії.
Проникливі дитячі вірші по-особливому розкривають образ України, її красу та велич. У чуттєвих рядках цієї поезії червоною ниткою проходить мотив патріотизму, любові до вітчизни, багатогранності народу, його традицій та гордості за свою національну приналежність. Такі, здавалося б, зрозумілі істини покладені в основу цих віршів, але якої вони набувають змістовності та сили, коли промовляє їх майбутнє України.
Це 25 юних обдарувань, які щиро,чуттєво та творчо висловлювали свою любов до рідної неньки – України, переконливо заявляючи, що ми – разом, ми – єдині, і в цьому наша сила! Щиро дякуємо усім учасникам конкурсу!
На ІІ етапі обласного конкурсу читців «Ми патріоти» нашу громаду будуть презентувати переможці: Дана Ігнатьєва (старша вікова категорія) - здобувачка освіти Дунаєвецького ліцею №1, та Марія Щадило (молодша вікова категорія) - здобувачка освіти Вихрівської гімназії.


























Немає коментарів: