11/15/2022

А ви мрієте про Космос!?
Центр позашкільної освіти – координатор заходів науково – технічної творчості учнівської молоді вітає Саварина Олександра, учня 10 класу Дунаєвецького ліцею №2, який став призером ( ІІІ місце) ХХV Всеукраїнського конкурсу «Космос. Людина. Духовність» (номінація «Лицар духу»), що відбувався в м. Ужгород та зібрав юних дослідників з різних куточків України, надавши їм можливість презентувати свої проєкти з дослідження процесу освоєння космічного простору; особливостей поведінки людини в екстремальних умовах стихії, війни, екологічної катастрофи; питань формування духовності та сучасної наукової картини світу.
Ще, навчаючись в 9 класі Січинецької гімназії Олександр підготував проєкт «В.І. Вернадський та його вчення про біосферу та ноосферу» (науковий керівник Ковальчук М.П.), який вийшов у ІІ заключний етап, та захищав його 7 листопада на всеукраїнському онлайн-колоквіумі. У секції «Лицар духу» наукові роботи представляли учні освітніх закладів з Дніпропетровської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та міст Києва, Дніпра.
Вітаємо переможця та наукового керівника, бажаємо їм нових творчих здобутків, цікавих рішень та надалі робити внесок у розвиток наукової справи!
Разом до перемоги!




Немає коментарів: