11/10/2022

#НАУКОВИЙ ХАБ ЦПО#
"Тільки наука здатна розширювати кордони кожної держави, не звужуючи кордони сусідів, і збільшити добробут кожного народу, нічого не забираючи в інших". (В.Черчіль)
Всесвітній день науки в Центрі позашкільної освіти відбувався не тільки на різних платформах, але ще й у різних режимах ( оффлайн та онлайн):
- Віртуальний майданчик був організований для заступників директорів з навчальної роботи та наукових керівників. Розглядались питання організації дослідницької діяльності та підготовки до І етапу Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в 2022-2023. Спікером заходу була доктор біологічних наук, професор кафедри біології та методики її викладання Кам'янець Подільського національного університету імені Івана Огієнка Людмила Григорівна Любінська.
Музей цікавої науки був інтерактивним майданчиком для учнів Січинецької гімназії, які взяли участь не тільки в екскурсіях, але й в імпровізованих навчальних заняттях з географії, біології, хімії та історії.
Завданням Всесвітнього Дня науки в ім'я миру та розвитку є привернення уваги до викликів, з якими зіштовхується наука у воєнний час.
Цінуємо Знання та Науку!!!




Немає коментарів: