8/02/2023

 У Дунаєвецькій територіальній громаді на базі КУ ДМР "Центр позашкільної освіти" відбулось офіційне відкриття нового простору для дітей і їх батьків завдяки проєкту @Partnership for Every Child / Кожній дитині "Родина і громада: адаптація, інтеграція, розвиток", за підтримки Plan International та Disasters Emergency Committee (Велика Британія) у співпраці з БО «Деполь Україна».

Відкриття соціального простору відбулося за участі міської голови Веліни ЗАЯЦЬ та начальника управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Інни ІСАКОВОЇ.
«Інтеграція ВПО та особливо дітей у нову громаду – не менш важливий процес, аніж адаптація дорослих. Однак тут варто залучити більше креативу й зробити це через активне й цікаве дозвілля. Тому, ми сподіваємось, що відкриття такого простору допоможе нам у цьому! Разом ми зможемо все!»,- зазначила міська голова.
Створений простір забезпечить надання якісних умов для психосоціальної підтримки внутрішньо переміщеним родинам, місцевим сім’ям Дунаєвецької громади, а також їхньої реабілітації, адаптації, інтеграції та розвитку, а також підсилення їхнього соціального напрямку в нашій громаді.









Немає коментарів: