3/15/2013

Весна прийшла?

  Пропонуємо приєднатися до участі в міжнародній акція “Весна прийшла” (Spring Alive). 
  Проект «Весна прийшла» - це прості спостереження за птахами, а саме за прильотом п'яти ключових видів – «вісників весни»: ластівки сільської, серпокрильця чорного, зозулі, лелеки білого і бджолоїдки (птах року 2013).


  «Весна прийшла» - це європейський освітній проект, відкритий для всіх бажаючих. Завдяки школярам і дорослим усіх європейських країн, ми щороку зможемо спостерігати за приходом весни в он-лайн режимі.

  Брати участь у проекті – нескладно, проте весело і захоплююче.  Все, що необхідно – це зареєструвати ваші перші спостереження «вісників весни» на сайті ВеснаПрийшла. Також на вказаному сайті можна знайти усю необхідну інформацію про види, які беруть участь у акції «Весна прийшла» і є вісниками весни.


  Для того, щоб прийняти участь в акції та мати повний доступ до інформації на сайті, координаторам необхідно пройти нескладну процедуру реєстрації. Якщо Ви не бажаєте проходити реєстрацію, або Ви  не знаєте хто є координатором у Вашому навчальному закладі можете просто залишити своє повідомлення про місце, час першого спостереження та вид птаха (з перерахованих) у коментарях до даної публікації, а ми зафіксуємо Ваше спостереження на сайті проекту.
  Детальніше на ВеснаПрийшла, або на сайті НЕНЦ.

1 коментар:

Валентина Василівна сказав...

Бачили лелеку білого в м.Дунаївці 21.03, на стовпі лінії електропередач, на зупинці "біля церкви".