6/06/2014

Підсумки екологічних конкурсів Департаменту екології Хмельницької ОДА

   Раніше ми повідомляли про проведення в нашій області заочних Конкурсів «Здай батарейку - збережи довкілля» та "Природа України очима дітей Хмельниччини". Наказами Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації №16-н від 23.05.2014р., та № 17-н/227-но від 27.05.2014р. було підведено підсумки цих конкурсів, та,  з метою заохочення, активних учасників запросили переможців, які посіли І-Ш місця, прибути 5 червня в місто Хмельницький для отримання нагород.
  З Дунаєвецького району такими учасниками стали:
  •  Колесник Ростислав, учень 10 класу Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за III місце в конкурсі «Здай батарейку - збережи довкілля» в віковій категорії 10-11 клас;
  • Кривоносюк Олександра, вихованка гуртка «Декоративно-прикладне мистецтво» Дунаєвецької райСЮН за роботу «Поезія моря», керівник Ярушинська Світлана Вікторівна. II місце Конкурсу "Природа України очима дітей Хмельниччини" в номінації поробка для вікової категорії 6-9 років;
  • Буняк Тіна вихованка гуртка «Юні натуралісти» Дунасвенької райСЮН за роботу «І розкаже метелик казку чарівну», керівник Буняк Микола Михайлович. IІI місце Конкурсу "Природа України очима дітей Хмельниччини" в номінації малюнок для вікової категорії 6-9 років.
   Учнів привітали та вручили грамоти та пам'ятні подарунки: Андрій Мартинов, заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів ОДА, Леся Стебло, заступник голови-керівник апарату Хмельницької облдержадміністрації, Ігор Хитрук, заступник голови обласної ради, члени журі та педагоги.

Немає коментарів: