6/27/2014

Гідний результат на обласному конкурсі сайтів ПНЗ



   Відповідно на наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 04.04.2014 року № 135-но «Про проведення обласного конкурсу веб-сайтів позашкільних навчальних закладів у 2014 році». Конкурс проходив у один етап. У ньому взяли участь 32 сайти обласних, міських та районних позашкільних навчальних закладів.
   Інформація про адреси освітніх сайтів міститься на сайті Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою - http://hoippo.km.ua/links.html
   Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації № 264-но від 27.06.2014 р. «Про підсумки проведення обласних конкурсів сайтів навчальних закладів та освітніх установ у 2014 році» сайт Дунаєвецької станції юних натуралістів з результатом 68 балів посів 3 місце серед сайтів районних позашкільних навчальних закладів. Приємно відзначити що цього гідного результату ми удостоєні уже вдруге за 2 роки існування сайту.
   Дякуємо нашим постійним читачам, організаторам та журі конкурсу. Дана відзнака служитиме стимулом для подальшої роботи по наповненню нашого сайту корисною та цікавою інформацією.

Немає коментарів: