7/14/2014

День натураліста в ІІ табірній зміні Подільських джерел

   Зараз в Малієвецькому таборі оздоровлення та відпочинку "Подільські джерела" проходить друга табірна зміна (середня вікова група). Сьогодні до них завітали керівники гуртків станції юних натуралістів.


   Ранок розпочався із «Екоквесту «Знавці рослин», який проводився на території табору. Команди «Патріот», «Кока-кола», «Усмішка» та «Дивосвіт» гідно представили свої знання про рослинний світ і традиції свого народу. Юні природолюби шукали вегетативні органи лікарських рослин і розповідали про використання в народній медицині, співали пісень про рослину, генеративний орган якої було знайдено. Майже дві години пролетіли дуже швидко, адже діти з великим захопленням вирішували цікаві запитання, ребуси, кросворди, які підготували Буняк М.М. та Ярушинська С.В. 
   Після обіду натуралісти продовжили програму конкурсом «У світі природи», яку провела Байталюк З.В. Для дітей було підготовлено: біологічну вікторину, пазли, загадки-жарти, пантомімо, конкурс капітанів. 
   Для то, щоб можна було організувати дозвілля дітей ще більш цікаво, працівниками було проведено психологічне анонімне анкетування, на якому не були присутні працівники табору. Воно дало дивовижні результати. На запитання «Чи хочеш ти приїхати сюди наступного року?» усі відповіді були «Так». Діти описували своїх вожатих словами: найкращий, найчарівніша, добра, веселий, чуйний, сильний. І атмосфера під час анкетування говорила, що тут зібралася одна дружна сім’я. 
   День натураліста завершився нагородженням команд грамотами за перемоги та участь у конкурсах.

   Дармограй Наталія координатор ІІ зміни табору «Подільські джерела»


Екоквест "Знавці рослин"

Вікторина "У світі природи"


Немає коментарів: