7/13/2014

Літо, море, друзі...

   Виховна мудрість народу стверджує, що любов до всього живого на Землі починається з раннього дитинства: чуйного ставлення до кожної тваринки і комашки, тонкого сприймання великої тайни розвитку флори і фауни рідного краю, пізнання таємничої «душі» природи. Саме такі цілі ставлять перед собою керівники гуртків Дунаєвецької райСЮН. Під їхнім керівництвом займаються 1200 вихованців у найрізноманітніших гуртках. Натуралісти Дунаєвеччини неодноразово перемагали у Всеукраїнських, обласних конкурсах, акціях, адже основне завдання позашкільної освіти – це розвиток творчих здібностей дітей.
   У рамках Року дитячої творчості, що проводився протягом 2013 року, Дунаєвецьку районну станцію юних натуралістів визнано переможцем в категорії «Позашкільні навчальні заклади районного підпорядкування» та відзначено Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України…
   І ось довгоочікувані літні канікули. Це пора відпочинку і оздоровлення. Працівники райСЮН допомагають урізноманітнювати відпочинок у дитячому таборі «Подільські джерела». Та найбільшим бажанням кожної дитини влітку є звичайно відпочинок на морі. Для 33 найактивніших натуралістів стало можливим втілити цю мрію в життя завдяки допомозі меценату, Народному депутату України Олександру Герезі. 
   Чудова чотирьох денна поїздка до перлини півдня – Одеси ( База відпочинку: «Алые паруса» Коблево ) залишила прекрасні та незабутні спогади у дитячих серцях. Частина натуралістів, які відпочивали у Коблево, вперше у своєму житті побачили море. Діти відвідали аквапарк, побували в чудовому місті Одеса, познайомилися з його історією та самобутньою культурою і архітектурою. 

   Юні дунаєвчани гідно презентували свій район творчим міні-концертом. 



   На завершення відпочинку – звичайно ж скарби піратів на березі моря разом із Джеком Горобцем, Русалонькою та Нептуном. 


   А спільний флеш-моб об’єднав дітей із різних районів. 


   По дорозі додому діти відвідали Найбільший у Європі світломузичний Фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду та реконструйовану Набережну «Roshen».

Немає коментарів: