7/08/2014

Літо у розпалі…


   7 липня у Малієвецькому закладі оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела» відбулося урочисте відкриття другої табірної зміни. 
   Традиційною лінійкою та святковим концертом розпочалася друга табірна зміна на якій були присутні голова районної державної адміністрації Віктор Драпатий, начальник управління освіти, молоді та спорту Франя Поліщук, начальник відділу виховної роботи, молоді та спорту Інна Ісакова, директор Дунаєвецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Станіслав Петровський.
Вітаючи дітей та працівників табору з відкриттям оздоровчої зміни, Віктор Драпатий побажав школярам добре відпочити та оздоровитися, знайти тут нових друзів, щоб восени з гарним настроєм та з новими силами знову приступити до навчання.
   З метою формування в дітей ціннісних орієнтирів у таборі будуть проводитися День здоров`я, День казки, День туризму, День акторської майстерності, День спорту, День квітів. У рамках цих Днів відбудуться різноманітні загальнотабірні заходи: це і спортивні змагання «Веселі старти», «Козацькі розваги», шашковий та шаховий турніри, інтелектуальні ігри, музичні й екологічні вікторини, що дозволять дітям розкрити свої здібності та таланти. Для дітей плануються екскурсії до Кам'янця-Подільського, Бакоти, Залісець.
   Попереду насичений, захоплюючий, цікавий та здоровий відпочинок.

Дермограй Наталія
координатор ІІ зміни табору «Подільські джерела»

Фото з відкриття ІІ зміни

Немає коментарів: