3/27/2013

Участь в обласному семінарі керівників гуртків ПНЗ.

  2013-ий оголошений Президентом України Роком дитячої творчості. Важливу роль в реалізації відповідних завдань мають зіграти педагоги-позашкільники, котрі повинні кваліфіковано сприяти розвитку мистецьких задатків у дитини. Нині в області працюють 73 позашкільні навчальні заклади. З них 48 – профільні. Про навчально-виховний процес у позашкільних навчальних закладах саме еколого-натуралістичного профілю йшлося під час обласного семінару керівників гуртків позашкільних навчальних закладів "Навчально-виховний процес у ПНЗ еколого-натуралістичного профілю та перспективи використання у гуртковій роботі сучасних освітніх технологій".
  Приємно, що до роботи семінару долучилися й педагоги нашого закладу:  заступник директора Дунаєвецької СЮН Дармограй Наталія Олександрівна та Ярушинська Світлана Вікторівна, керівник гуртків Дунаєвецької станції юних натуралістів, яка підготувала доповідь на тему "Використання інтерактивних форм і методів роботи під час гурткових занять" (з досвіду роботи).
При підготовці публікації використанні матеріали.

2 коментарі:

nata сказав...

Виступ Світлани Вікторівни Ярушинської високо оцінив вчений секретар Національної академії педагогічних наук України Григорій Пустовіт. Він запропонував подати доповідь до журналу "Рідна школа", адже саме досвід практиків є наразі дуже цінним.

Марта сказав...

Дуже добре! Молодці!